Avangers Infinity War (serenity)

avengers-infinitywar-onesheet-785x505-860x450_c.pngFilmi yeni gördüm ve hemen gözlemlerimi sizlerle paylaşmak istedim dostlar. Öncelikle harika bir görsel şölenle karşılaşacağınızı söylemek isterim. Bu seriye hakim biriyseniz karmakarışık duygular yaşayabilirsiniz. (gerilim,komedi,korku,dram…) Tempo her daim yüksekti ve yıllardır Marvel bizi bu filme hazırlamaktaydı.

Öncelikle konuyu bilmeyenler için kısaca özetlemem gerekirse. Evrenin yaradılışında ortaya çıkan 6 adet farklı özellikleri olan sonsuzluk taşlarımız var ve bunlar evrenin farklı yerlerine dağılmış durumda. Thanos adlı bir kötü karakterimiz , bu taşların hepsini elde edip soykırımla kendince bir denge sağlamak niyetinde. Kahramanlarımızda tam bu noktada devreye giriyor vu bu adamı ve çetesini engellemeye çalışıyorlar.

landscape-1522945862-ata5790-v3221047.jpg60 küsür karakterin hepsini burada anlatamak pek de mümkün değil tahmin edersiniz ki ama bazılarından bahsetmek isterim hani.

Tom-Holland-Avengers-Infinity-War-Marvel

Öncelikle İron man ve dr. strange ‘li sahnelerde acayip eğlendim. Hulk ve örümcek adam da cabasıydı. Espriler ortalığı yakıyordu ,aksiyon sahneleriyse tadından yenmeyecek şekildeydi. Harika bir iş çıkarılmıştı. Thor ,galaksinin koruyuculaıyla birlikte çekicini yapma derdindeydi. Orada da çok eğleneceğiz sahneler yer alıyordu.

Finalde de Thanos ve üvey kızı bize duygusal sahneler yaşattı.

Savaşlar ,yıkımlar falan derken filmin sonu bizi mahfetti. Buradan sonra biraz spoiler gelebilir uyarmadı demeyin.

Hulk’ın bir türlü orataya çıkamayışı , Star Lord ‘un Thanos’un eldivenini alma planını mahfedişi ve Thor’un olaya çok geç dahil olması beni tam anlamıyla çileden çıkardı.

landscape-1522945902-mlu-17652-r.jpg

Bir yığın kahraman bir anda toz olup gitti ve ağzımız açık kaldı. Gözler doldu ,yaşlar aktı ve ikinci filme büyük soru işaretleri kaldı.

Tahminimce Dr. Strange giderayak büyük bir plan yaptı. Ant man ve Kaptain Marvel’den de  önemli (!) yardımlar alınacak…Bekleyip göreceğiz… Yavaş yavaş marvel evreninde de sonuna yaklaşılıyor haydi hayırlısı… Herşey bir yana son derece eğlenceli bir filmdi mutlaka gidip görmelisiniz diyorum 😉 Esen kalın…

avengers infinity war ile ilgili görsel sonucu

Yorum bırakın